Изложбата "Биенале на илюстрацията 2020" се удължава

Имаме огромното удоволствие да ви съобщим, че изложбата "Биенале на илюстрацията 2020" е отново отворена за посещения. Изложбата е с вход свободен и е експонирана в залата "Триъгълна кула на Сердика", която е филиал на Регионален исторически музей - София и се намира на бул. Княгиня Мария Луиза №16. Поради дългият период, в който експозицията не бе достъпна, РИМ-София промени програмата на събитията си и Биеналето ще остане отворено за публика до 14 февруари 2021 г.

Молим ви да спазвате необходимите противоепидемични мерки - носете маска и спазвайте дистанция, за да не ни затворят отново.

Ако искате да ни подкрепите и да си закупите нашите каталози, чаши, канчета или торби, свържете се с Милена Радева, изпращаме поръчките ви до 24 часа с Еконт.

В настоящото (второ) издание, ще можете да разгледате близо 400 творби на 194 художници, създадени през последните две години. В залата ще се насладите и на наградените творби в трите категории, като този път авторите са петима. В категорията "Нереализирани творби" приза взе Елена Панайотова, а грамота - Лало Николов. В категорията "Реализирани творби" наградена бе Елена Жаблянова, а грамота получи Лиляна Дворянова. За дългогодишната си работа в света на българската илюстрацията наградата за цялостно творчество бе връчена на Петър Станимиров.

Заповядайте да разгледате изложбата!